Knjigovodstveni Programi

DIGIPRO u svojoj ponudi ima knjgovodstveni softver "EnterCom" koji je razvijan dugi niz godina u saradnji sa brojnim korisnicima, tako da ono što posebno preporučuje ovaj programski paket je to što je u njega ugrađeno iskustvo mnogih korisnika godinama unazad.
EnterCom je softver za podršku knjigovodstvenoj evidenciji preduzeća. Obuhvata kompletnu robnu evidenciju trgovine (domaći promet, uvoz i izvoz), proizvodnje (sa ili bez normativa), kao i finansijke evidencije prometa i PDV-a.
Jedna od prednosti ovog programskog paketa je da ima ugrađenu podršku za širok dijapazon operative, počev od fiskalnih računa sa ažuriranjem lagera u realnom vremenu, preko modula proizvodnje, robne i finansijske evidencije do izvoza/uvoza.
Entercom je skalabilno prilagodljiv i za poslovanje preduzeća koje imaju geografski dislocirane poslovne jedinice da podaci mogu da se ažuriraju u realnom vremenu u smislu lagera, porudžbenica,prenosa itd.
Jedna od istaknutih funkcionalnost programa je mogućnost POTPUNO AUTOMATSKOG KNjIŽENjA BANKARSKIH IZVODA, nebitno da li ih imate u .pdf,.xml ili nekom trećem formatu. Iskustva naših klijenata govore sama za sebe.
Softver podržava direktno kreiranje i slanje i prijem e-Faktura, te pojedinačnih i zbirnih obračuna PDV-a na SEF-u (Sistem elektronskih faktura)

A sve ovo ne morate da nam verujete na reč uopšte. Potpuno BESPLATNO i BEZ OBAVEZE, možete da instalirate i koristite NE DEMO, već potpuno funkcionalnu verziju programa 30 dana, i da nastavite da je koristite pod gore opisanim uslovima, ako zaključite u tom periodu da vam "Entercom" odgovara. A takođe možete u tom probnom periodu da nas kontaktirate i date svoje primedbe i sugestije, eventualno vaše specifične potrebe da vam se program prilagodi u skladu sa vašim željama takođe potpuno besplatno i bez obaveze.

Pročitajte višePostavite pitanje